YritysToimintaPalvelutYhteystiedot

 

"Osaaminen muodostuu tiedon ja kokemuksen yhdistämisestä. Osaamisen taustalla on ymmärrys liiketoiminnan kokonaisuudesta. Olen kiertänyt yli 20 vuotta sekä kotimaisissa että kansainvälisissä organisaatioissa; osa ongelma-asioista on aivan samoja, osa täysin yrityskohtaisia. Oman osaamiseni taustalla on pitkä korkeakoulutyöskentely ennen konsulttiuraa; tietoperusteinen paneutuminen ja kyseenalaistaminen on oma lähtökohtani.

Innovatiivisuus kehittämistyössä syntyy asiakkaan kuuntelun myötä. Tavallinen tapa on siirtää jo kehitetty malli toisesta organisaatiosta. Oma ambitiotasoni tyydyttyy vain uudenlaisella ratkaisulla - benchmarkkaus ja matkiminen eivät ole minun juttuni! Eräät asiakkaat ovat ehdottaneet, että kun toistat saman jutun useita kertoja eri osissa organisaatiota niin se on asiakkaalle halvempaa - päinvastoin vastaan, jokainen toistokerta on entistä kalliimpi. Usein innovatiivinen ratkaisu syntyy uuden tarkastelunäkökulman, esimerkiksi asiakkaan, kautta.

Ihmisten toiminnan ymmärtäminen antaa konkreettisen pohjan kaikkeen kehitykseen. Piilossa olevien vahvuuksien hyödyntäminen luo mahtavia mahdollisuuksia uusiutua samoilla resursseilla. Erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksikäyttö vapauttaa kyräilystä ja mustamaalauksesta mielekkääseen tekemiseen. Tämän ymmärtäminen avasi minulle numeroihmisenä aivan uuden maailman."

- Urpo Lehikoinen -


Takaisin

 

Webdesign by JVN Solutions 2004